IN ENGLISH

Det är lätt att säga om man gillar en artikel, att lämna en kommentar (eller kommentera en kommentar) till en artikel eller få ett epostmeddelande när en ny artikel publiceras.

Under varje artikel finns en “Gilla”-knapp. Den är ett bra sätt att tala om för andra besökare (och redaktionen) att man tycker om artikeln.  En tryckning på knappen resulterar i att det dyker upp en liten fyrkant som talar om vem som har “gillat”. Om fyrkanten inte har ett foto kan man se vem som har “gillat” artikeln genom att föra musknappen över fyrkanten.

Under rubriken för varje artikel finns en liten rad med bl.a. datum för publicering av artikeln. Där står också ordet “Kommentar”. När man klickar på det, öppnas en ruta där man kan ge sin kommentar.

Den som inte har ett WordPress-konto, ombeds lämna sin epostadress. Det är dock inte nödvändigt att göra det. Då sägs att kommentaren har gjorts av en “anonym” person. Därför kan det vara bra att skriva sitt namn i slutet av kommentaren.

Det är också möjligt att registrera sig på webbplatsen och automatiskt få ett epostmeddelande när en ny artikel publiceras. Den, som inte redan är registrad, ser en knapp längst ner till höger på sidan med texten “Följ”.

Klicka på knappen, skriva din epostadress i rutan som dyker upp och avsluta med att trycka på knappen “Skapa konto”.

Lycka till!

 

 

 

 

 

Leave a Reply